Zeevracht vacatures

Wil je aan de slag bij één van de grootste internationale zeevracht dienstverleners? Ontdek dan de zeevracht vacatures van Kuehne + Nagel.

Wij zijn op zoek naar nauwkeurige mensen met doorzettingsvermogen die op zoek zijn naar een uitdagende, dynamische baan. Voldoe jij aan dit profiel? Bekijk dan snel ons aanbod en ontdek welke vacatures wij op het gebied van zeevracht aanbieden.

Vind dé zeevracht vacature die bij je past

Wij zijn altijd wel op zoek naar nieuwe ervaren collega’s die ons Zeevracht team kunnen versterken, zoals expediteurs export, expediteurs import of trade managers. Heb je nog weinig ervaring doordat je net klaar bent met je opleiding, maar wil je graag aan de slag en ervaring als trainee opdoen? Regelmatig zijn wij op zoek naar logistieke talenten die gedurende 18 maanden ons bedrijf leren kennen en ervaring op doen op het gebied van Seafreight.

Zeevracht vacatures van Kuehne + Nagel


Hoewel zeevracht zich voor een groot deel in Rotterdam afspeelt, hebben wij functies in de rest van het land. Kuehne + Nagel is namelijk door heel Nederland actief. Om een functie in de buurt van jouw woonplaats te vinden, is het op onze vacaturepagina mogelijk te filteren op plaats. Ook vind je hier onder andere transport vacatures, zoals luchtvracht vacatures. Hebben wij momenteel niet de vacature die jij zoekt, maar wil je graag voor Kuehne + Nagel werken? Dan is het mogelijk om ons een open sollicitatie toe te sturen, door je CV te uploaden. Wanneer wij een passende functie voor je beschikbaar hebben, nemen wij contact met je op.

Over Kuehne + Nagel


Wil je werken voor een toonaangevende internationale logistieke dienstverlener? Kuehne + Nagel heeft meer dan 70.000 medewerkers op ongeveer 1300 locaties in meer dan 100 landen. Wij richten ons niet alleen op het transport via zeevracht, maar ook luchtvracht, vervoer over het land en contractlogistiek. Wij hebben een duidelijke focus op het leveren van technologisch geïntegreerde logistieke diensten. Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures en wil je meer informatie over ons bedrijf? Lees dan de over ons pagina en ontdek wat wij allemaal doen op het gebied van zeevracht.

Bekijk alle vacatures