Studenten & Trainees

Your + Shapes Our Future.
Maak een vliegende start met jouw carrière bij Kuehne + Nagel. Bij ons kan je leren, specialiseren en doorgroeien. Wij maken graag kennis met studenten, afstudeerders en trainees.

Studenten & Trainees

Zou jij ervaring willen opdoen bij een internationale toonaangevende logistieke onderneming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Kuehne + Nagel leer je hoe de logistiek werkt, maak je kennis met diverse afdelingen, teams en functies. Als jij wilt leren en jezelf ontwikkelen binnen de wereld van logistiek, dan leg je bij ons een mooie basis voor de rest van je carrière. Grijp je kans en ga bij ons aan de slag. Kijk achter de schermen van een grote logistieke multinational en maak kennis met de complexiteit van logistieke processen en innovatieve diensten. Een goed begin van je carrière is het halve werk! Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze logistieke vacatures en video-impressie hieronder!

Solliciteer hier

Geen passende vacature?

Wil je graag bij Kuehne + Nagel werken, maar is er geen vacature die aansluit bij jouw competenties? Upload dan jouw cv, zodat we contact met je kunnen opnemen wanneer er een passende functie beschikbaar komt. Of neem een kijkje bij onze uitzendwerk mogelijkheden.


Open sollicitatie Uitzendwerk