Staff

Your + Shapes Our Future.
Interessante functies binnen afdelingen die de gehele organisatie ondersteunen, zoals bijvoorbeeld de afdelingen Human Resources, Finance en IT.

Staff

Ben jij een specialist op jouw vakgebied? Bij Kuehne + Nagel werken teams van professionals op gebied van Human Resources, IT, Finance, Quality Management en meer. Zoals bij iedere multinational, zijn deze afdelingen en teams erg belangrijk voor de dagelijkse ondersteuning, ontwikkeling en groei van ons bedrijf en van onze medewerkers. Collega’s in staff functies zien wij als adviseurs en kenners van trends in de markt. Zij zorgen voor nieuwe initiatieven, tools en programma’s waarmee Kuehne + Nagel voorop blijft lopen in de markt en de beste dienstverlener kan zijn voor haar klanten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze video-impressie hieronder!

Geen passende vacature?

Wil je graag bij Kuehne + Nagel werken, maar is er geen vacature die aansluit bij jouw competenties? Upload dan jouw cv, zodat we contact met je kunnen opnemen wanneer er een passende functie beschikbaar komt. Of neem een kijkje bij onze uitzendwerk mogelijkheden.


Open sollicitatie Uitzendwerk