Logistieke experts

Your + Shapes Our Future.
Bij onze vijf boeiende divisies: Seafreight, Airfreight, Contract Logistics, Overland en Integrated Logistics werken collega’s met passie en trots. Hier bieden wij verschillende uitdagende functies en mogelijkheden om door te groeien als logistieke professional.

Logistieke Experts

Kuehne + Nagel bedient wereldwijd klanten in vijf grote divisies Seafreight, Airfreight, Contract Logistics, Overland en Integrated Logistics. Ieder van deze bedrijfsonderdelen kent een grote dynamiek in haar markt en op het gebied van nieuwe producten en diensten. De projecten en klanten die wij bedienen zijn divers, uitdagend en erg leerzaam. Wij zoeken regelmatig collega’s die met ervaring en/of grote ambitie binnen de logistiek werkzaam willen zijn. Er schuilt een eigen wereld van technologie, innovatie en samenwerking achter iedere divisie waar jij deel van kan uitmaken! Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze video-impressie hieronder!

Geen passende vacature?

Wil je graag bij Kuehne + Nagel werken, maar is er geen vacature die aansluit bij jouw competenties? Upload dan jouw cv, zodat we contact met je kunnen opnemen wanneer er een passende functie beschikbaar komt. Of neem een kijkje bij onze uitzendwerk mogelijkheden.


Open sollicitatie Uitzendwerk