Transport vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van transport? Bij Kuehne + Nagel zijn we altijd op zoek naar transport toppers, zoals chauffeurs en transportplanners.

Je kunt bij ons terecht als senior, maar ook als junior. Kijk tussen ons transport vacatures aanbod, misschien zit jouw volgende uitdaging hier wel tussen!

Vind dé transport vacature die bij je past

Kuehne + Nagel werkt in de logistieke sector. We zoeken naar teamleden die zorgvuldig werken, initiatief nemen en verantwoordelijkheid nemen. Tussen onze transport vacatures kun je vacatures voor vrachtwagenchauffeurs vinden, maar ook planners. We zijn op zoek naar mensen met een paar jaar werkervaring, maar ook zonder werkervaring kun je bij ons aan de slag. Wil jij bij Kuehne + Nagel werken? Kijk dan snel tussen onze transport vacatures.

Transport vacatures van Kuehne + Nagel


Op onze website vind je diverse transport vacatures in de logistieke sector. Ben jij op zoek naar je volgende carrièrestap? Kijk dan zeker tussen onze transport vacatures en wees de toevoeging die ons transport systeem beter én sneller gaat maken! Kuehne + Nagel is op verschillende plekken in Nederland actief, je kunt dan ook op verschillende plekken bij Kuehne + Nagel werken.

Voor je het weet werk jij op één van de Kuehne + Nagel locaties, zoals Schiphol, Tiel of Veghel als internationaal chauffeur of koerier. Op onze vacaturepagina vind je naast de transport vacatures ook logistieke vacatures en luchtvracht vacatures.

Over Kuehne + Nagel


Op zoek naar leuke transport vacatures, kijk dan snel tussen ons huidige aanbod transport vacatures. Kuehne + Nagel is een toonaangevende internationale logistieke dienstverlener. Wij hebben meer dan 70.000 medewerkers op ongeveer 1.300 locaties in meer dan 100 landen. Ons bedrijf richt zich op zeevracht, luchtvracht, contractlogistiek en vervoer over land. Dit doen we met duidelijke focus op het leveren van technologisch geïntegreerde logistieke diensten. Als medewerker van de transport afdeling ben je een onmisbaar onderdeel van Kuehne + Nagel. Wil je meer informatie over Kuehne + Nagel? Lees dan snel de over ons pagina en ontdek wat wij allemaal doen op het gebied van transport en logistiek.

Bekijk alle vacatures