STUDENTEN EN AFGESTUDEERDEN

Zou jij ervaring willen opdoen bij een wereldwijd toonaangevende logistieke onderneming? Zo ja, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Kuehne + Nagel leer je hoe de logistiek werkt en leg je een mooie basis voor de rest van je carrière.

Ik maak graag kennis met Kuehne + Nagel

Traineeship

Grijp je kans en ga bij ons aan de slag. Kijk achter de schermen van een grote multinational en maak kennis met de enorme complexiteit van logistieke processen en diensten. Een goed begin van je carrière is het halve werk!
Bekijk de openstaande vacatures en voeg je bij ons team.

Meeloopstage

Combineer je eerste werkervaring met het financieren van je opleiding. Er zijn opdrachten bij diverse bedrijfssegmenten van onze internationale logistieke onderneming. Misschien wel een internationale opdracht in het buitenland! Een stage of scriptieproject zou zomaar het begin kunnen zijn van jouw carrière bij Kuehne + Nagel!
Bekijk de openstaande vacatures en voeg je bij ons team.

Afstudeerstage

Wat past bij jou? Of je nu gaat voor een operationele rol, geïntegreerde supply chain processen of een functie binnen HR of ICT, Kuehne + Nagel biedt wereldwijd diverse mogelijkheden voor het opstarten en uitbouwen van je carrière.