Over Kuehne + Nagel

Your + Shapes Our Future

Bij Kuehne + Nagel maak je deel uit van een internationale, dynamische omgeving. In onze bedrijfsfilosofie staan innovatie en de kwaliteit van dienstverlening centraal. De expertise en ontwikkeling van onze werknemers is hierbij essentieel. En daarin investeren we.

Een dynamische werkplek trekt dynamische mensen aan. Dat maakt dat je bij ons veel verschillende collega’s zult ontmoeten; jong en oud, uiteenlopende achtergronden en culturen en allemaal met een schat aan ervaring en enthousiasme. Leer van je collega’s en deel je kennis. Want door samen te werken en van elkaar te leren, kunnen we onze klanten de beste service bieden.

Sluit je dus snel aan bij Kuehne + Nagel en draag bij aan de toekomst van het bedrijf, én aan je eigen loopbaan in een boeiende werkomgeving!

Lees hier de geschiedenis van Kuehne + Nagel.

Kom meer te weten over Kuehne + Nagel

Duurzaam bij Kuehne + Nagel

Wij streven naar kwalitatieve logistieke dienstverlening en wij vinden het daarnaast net zo belangrijk om bewust om te gaan met onze bedrijfsvoering ten aanzien van onze omgeving en onze medewerkers. Wij zien een belangrijke verantwoordelijkheid om, als internationaal logistiek dienstverlener, mee te denken en bij te dragen aan een duurzame wereld. Om deze reden zijn er het afgelopen jaar een aantal belangrijke initiatieven op het gebied van duurzaamheid geïnitieerd.

Doorgroeimogelijkheden

Wij geloven dat onze medewerkers het belangrijkste onderdeel van onze organisatie zijn en dit geeft Kuehne + Nagel het neusje van de zalm in onze branche. Wij geloven in het koesteren en trainen van de beste medewerkers / talenten in de branche. We hebben een aantal programma's ontwikkeld voor onze medewerkers zodat ze hun volledige potentieel bereiken. Voor onze jongere rekruten hebben we een uitvoerend managementprogramma waarmee ze rond onze verschillende bedrijfseenheden kunnen roteren om toekomstige leiders te worden. Voor mid-senior posities hebben we een "Boost" -programma waarbij potentiële managers de essentiële vaardigheden kunnen verwerven die nodig zijn om een team te leiden. Kuehne + Nagel heeft een online, op het web gebaseerd leerplatform dat gratis te gebruiken is en technische vaardigheden, programma's en verschillende talen leert. Het is beschikbaar vanaf dag 1 wanneer je begint bij Kuehne + Nagel. Wij geloven dat het hebben van het best opgeleide personeel Kuehne + Nagel voorsprong geeft op de rest van de competitie.