Over Kuehne + Nagel

Your + Shapes Our Future

Bij Kuehne + Nagel maak je deel uit van een internationale, dynamische omgeving. In onze bedrijfsfilosofie staan innovatie en de kwaliteit van dienstverlening centraal. De expertise en ontwikkeling van onze werknemers is hierbij essentieel. En daarin investeren we.

Een dynamische werkplek trekt dynamische mensen aan. Dat maakt dat je bij ons veel verschillende collega’s zult ontmoeten; jong en oud, uiteenlopende achtergronden en culturen en allemaal met een schat aan ervaring en enthousiasme. Leer van je collega’s en deel je kennis. Want door samen te werken en van elkaar te leren, kunnen we onze klanten de beste service bieden.

Sluit je dus snel aan bij Kuehne + Nagel en draag bij aan de toekomst van het bedrijf, én aan je eigen loopbaan in een boeiende werkomgeving!

Kom meer te weten over Kuehne + Nagel

Duurzaam bij Kuehne + Nagel

Wij streven naar kwalitatieve logistieke dienstverlening en wij vinden het daarnaast net zo belangrijk om bewust om te gaan met onze bedrijfsvoering ten aanzien van onze omgeving en onze medewerkers. Wij zien een belangrijke verantwoordelijkheid om, als internationaal logistiek dienstverlener, mee te denken en bij te dragen aan een duurzame wereld. Om deze reden zijn er het afgelopen jaar een aantal belangrijke initiatieven op het gebied van duurzaamheid geïnitieerd.

Kom meer te weten over ons MVO beleid

Kuehne + Nagel - Top Employer Nederland 2018

Wij zijn trots om inmiddels 6 jaren achtereen Top Employer te zijn. Het is een erkenning van het belang dat wij hechten aan onze medewerkers.

We worden hiermee gezien als een bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij geven aandacht aan ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf. Ook streven wij ernaar om de benefits en werkomgeving voor medewerkers continu te verbeteren.

Om in aanmerking te komen voor de Top Employer certificering moeten bedrijven een grondig onderzoeksproces doorlopen en aan strenge eisen voldoen.