Over Kuehne + Nagel

Your + Shapes Our Future

Bij Kuehne + Nagel maak je deel uit van een internationale, dynamische omgeving. In onze bedrijfsfilosofie staan innovatie en de kwaliteit van dienstverlening centraal. De expertise en ontwikkeling van onze werknemers is hierbij essentieel. En daarin investeren we.

Een dynamische werkplek trekt dynamische mensen aan. Dat maakt dat je bij ons veel verschillende collega’s zult ontmoeten; jong en oud, uiteenlopende achtergronden en culturen en allemaal met een schat aan ervaring en enthousiasme. Leer van je collega’s en deel je kennis. Want door samen te werken en van elkaar te leren, kunnen we onze klanten de beste service bieden.

Sluit je dus snel aan bij Kuehne + Nagel en draag bij aan de toekomst van het bedrijf, én aan je eigen loopbaan in een boeiende werkomgeving!

Lees hier de geschiedenis van Kuehne + Nagel.

Kom meer te weten over Kuehne + Nagel

Duurzaam bij Kuehne + Nagel

Wij streven naar kwalitatieve logistieke dienstverlening en wij vinden het daarnaast net zo belangrijk om bewust om te gaan met onze bedrijfsvoering ten aanzien van onze omgeving en onze medewerkers. Wij zien een belangrijke verantwoordelijkheid om, als internationaal logistiek dienstverlener, mee te denken en bij te dragen aan een duurzame wereld. Om deze reden zijn er het afgelopen jaar een aantal belangrijke initiatieven op het gebied van duurzaamheid geïnitieerd.

Altijd op de hoogte

Wij streven ernaar om al onze medewerkers zo goed en snel mogelijk te informeren over wat er speelt bij Kuehne + Nagel. Denk hierbij aan onderwerpen zoals onze strategie, behaalde doelen, activiteiten, evenementen, en nog veel meer! Onze collega’s werken op verschillende plekken door het hele land. Om hen toch allemaal op de hoogte te houden hebben we de mobiele applicatie KNconnect. Dagelijks werken we deze app bij met leuke en informatieve artikelen.

Ook onze HR-systemen zijn volledig gedigitaliseerd. Papieren formulieren en onduidelijke HR processen zijn niet meer van deze tijd. Op ons online HR-portal HRlinQ hebben onze medewerkers toegang tot al hun eigen gegevens. Daarnaast kunnen ze hier vrije dagen aanvragen, declaraties indienen, loonstroken inzien en nog veel meer!

Leren en ontwikkelen

Wij geloven dat onze medewerkers het belangrijkste onderdeel van onze organisatie zijn. We investeren graag in hun ontwikkeling. Zo bieden we interne trainingen aan en volgen onze medewerkers ook externe opleidingen gericht op hun persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij verschillende ontwikkelprogramma’s aan. Zo hebben wij voor onze starters een managementprogramma, waarin ze een kijkje krijgen in onze verschillende bedrijfseenheden. Zo ontdekken zij waar hun kracht en ambities liggen.

Voor medewerkers die al verder zijn in hun carrière hebben wij het "Boost"-programma. In dit programma verwerken potentiële managers de essentiële vaardigheden die nodig zijn om een team te leiden.

Kuehne + Nagel heeft voor alle medewerkers een online leerplatform, waartoe iedereen toegang heeft. Dit platform bevat trainingen over bijvoorbeeld vaardigheden en computerprogramma's, maar je kunt er ook een taal leren. Wij geloven dat we door het ontwikkelen van onze medewerkers hen in staat stellen om hun volle potentieel te bereiken!