Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij streven naar een goede, leuke werkomgeving voor collega’s. Kwalitatieve logistieke dienstverlening staat centraal, maar wij vinden het net zo belangrijk om bewust om te gaan met onze omgeving. Wij zien een belangrijke verantwoordelijkheid om, als internationaal logistiek dienstverlener, na te denken over de toekomst en bij te dragen aan een duurzame wereld. Om deze reden zijn er een aantal belangrijke initiatieven op het gebied van duurzaam werkgeverschap en duurzaam ondernemerschap geïnitieerd.

Duurzaam

Gezond leven = gezond werken
Kuehne + Nagel helpt haar medewerkers met een gezondere levensstijl en motivatie om te bewegen door middel van advies en professionele health programma’s.
 We organiseren Sportclinics en het Fitplein; een jaarlijkse vitaliteitsmarkt.

Duurzaam als onderneming
Kuehne + Nagel investeert in slimmere logistiek die onnodige kilometers en lege vrachtwagens voorkomt. Wij werken samen met sterke partners die voorop lopen met groene oplossingen; denk hierbij aan leveranciers van milieuvriendelijke voertuigen, groene brandstof en groen beheer van het wagenpark. Een groot aantal daken van Kuehne + Nagel distributiecentra zijn voorzien van zonnepanelen.

Ontwikkel je talent
We investeren in opleidingen om de kennis en vaardigheden van onze medewerkers te (blijven) ontwikkelen. Daag jezelf uit en werk aan je toekomst.

Goede Doelen
Kuehne + Nagel denkt mee en draagt bij aan een betere wereld door middel van partnerships met prominente goede doelen, zoals het Rode Kruis. Medewerkers krijgen de gelegenheid zich in te zetten als vrijwilliger en kunnen zelf ook participeren in goede doelen.