Luchtvracht vacatures

Wil je de volgende stap in je carrière bij een internationale werkgever zetten? Kuehne + Nagel is een toonaangevende logistieke werkgever, actief binnen transport in luchtvaart. Wij zijn altijd op zoek naar talenten die ons team kunnen versterken.

Ben je op zoek naar een luchtvaart vacature binnen een drukke, snelle en dynamische omgeving? Bekijk dan onze luchtvaart vacatures en ontdek met welke functie jij ons luchtvaart team kan versterken.

Bekijk alle vacatures

Vind dé luchtvaart vacature die bij je past

Binnen de luchtvaartsector zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Denk hierbij aan onder andere expedients en transportplanners. Wil je tijdig, correct en efficiënt zorg dragen voor de uitvoering en begeleiding van logistieke goederenstromen door luchtvaart? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Vind je op dit moment tussen onze luchtvaart vacatures niet de baan die past bij jouw competenties en expertise? We staan ook open voor een open sollicitatie, upload dan snel je CV! Zodra wij een openstaande vacature hebben voor een functie die bij jou past, nemen wij contact met je op.

Luchtvaart vacatures van Kuehne + Nagel


Luchtvaart vindt logischerwijs vooral plaats in de omgeving van Schiphol, Amsterdam en Aalsmeer. Hoewel wij in het hele land werkzaam zijn, vinden onze luchtvaart werkzaamheden vooral in deze omgeving plaats. Bezoek onze vacaturepagina om te ontdekken waar wij werkzaam zijn. Hier vind je ook onder andere douane vacatures en logistieke vacatures.

Over Kuehne + Nagel


Ben jij gedreven, hands-on en op zoek naar een uitdagende baan bij één van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld? Bij Kuehne + Nagel zijn er meer dan 70.000 medewerkers werkzaam op ongeveer 1300 in meer dan 100 landen. Wij hebben een duidelijke focus op het leveren van technologisch geïntegreerde logistieke diensten. Dit maken wij mogelijk door het verlenen van diensten op het gebied van logistiek en transport, zoals luchtvracht, zeevracht en landvracht. Wil je meer informatie over ons bedrijf? Bezoek de over ons pagina en lees meer over onze diensten op het gebied van luchtvracht.

Bekijk alle vacatures