Logistieke vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van logistiek? Dan ben je bij Kuehne + Nagel aan het juiste adres! Wij hebben namelijk meerdere logistieke vacatures openstaan voor starters en ervaren logistiek specialisten.

Vind je het niet erg om de handen uit de mouwen te steken of om de hele dag onderweg te zijn? Bekijk dan snel ons aanbod en ontdek welke vacature in de logistieke branche wij aanbieden.

Vind dé logistieke baan die bij je past

Onder logistiek valt alles dat te maken heeft met productie en goederenstromen. Het heeft allemaal te maken met goederen op de juiste tijd, op de juiste plaats. Dat is ook de reden dat logistiek een belangrijk aspect van de hedendaagse samenleving vormt. Daarvoor zoeken wij de juiste personen die nauwkeurig en zorgvuldig werken. Tussen onze logistiek vacatures vind je functies voor transport planners, project managers, runners, warehouse supervisors, magazijnmedewerkers en consument development managers.

Logistiek vacature van Kuehne + Nagel


Kuehne + Nagel is in het hele land actief en dat betekent dat we ook wij vacatures voor logistiek medewerkers bij jou in de buurt open hebben staan. Wil je een logistieke baan in de buurt? Filter dan op één van de locaties op de vacaturepagina en neem de tijd om onze logistiek vacatures te bekijken. Wie weet begin jij binnenkort als logistiek coördinator, supply chain planner of één van de andere banen. Op de vacaturepagina vind je onder andere ook transport vacatures en douane vacatures.

Over Kuehne + Nagel


Kuehne + Nagel is een toonaangevende internationale logistieke dienstverlener. Wij hebben meer dan 70.000 medewerkers op ongeveer 1300 locaties in meer dan 100 landen. Ons bedrijf richt zich op zeevracht, luchtvracht, contractlogistiek en vervoer over land. Dit doen we met duidelijke focus op het leveren van technologisch geïntegreerde logistieke diensten. Wil je meer informatie Kuehne + Nagel? Lees dan snel de over ons pagina en ontdek wat wij allemaal doen op het gebied van transport en logistiek.

Bekijk alle vacatures