Waarom werken bij Kuehne + Nagel?

Kuehne + Nagel is onafhankelijk uitgeroepen tot Top Employer

Het Top Employer-certificaat wordt enkel uitgereikt aan organisaties die uitmuntende arbeidsomstandigheden aan hun werknemers bieden. Bij ons kun je er dus van op aan dat je onder de beste condities aan de slag gaat!

Kuehne + Nagel; Leven en Werken

Bij Kuehne + Nagel maak je deel uit van een internationale, dynamische omgeving. In onze bedrijfsfilosofie staan innovatie en de kwaliteit van dienstverlening centraal. De expertise van onze werknemers is hierbij essentieel. En daarin investeren we. Tegelijkertijd realiseren we ons dat je werk niet je leven, maar een onderdeel van je leven is. Daarom bieden we een flink aantal functies op verschillende locaties aan, zodat je werk in jouw lifestyle past. Of je fulltime of parttime wilt werken. 

Sluit je aan bij Kuehne + Nagel en draag bij aan de toekomst van het bedrijf, én je eigen toekomst.

Werkomgeving

In onze moderne en veilige omgeving vind jij jezelf in de optimale situatie om te presteren. In welk deel van de organisatie je ook werkt, wij voorzien jou van de ruimte, instrumenten en ondersteuning die jij nodig hebt om onze klanten topservice te bieden.

Carrièreontwikkeling

Om de beste medewerkers aan ons te binden, investeren we ruimschoots in ontwikkeling en begeleiding. Zo krijg je een bevlogen carrière-adviseur toegewezen die samen met jou een persoonlijk carrièreplan opstelt. Daarnaast kent Kuehne + Nagel een talentontwikkelprogramma voor uitblinkende werknemers en potentiële managers binnen het bedrijf. Wat je carrièredoel ook is, Kuehne + Nagel ondersteunt je erin!

Connecties en vriendschappen opbouwen

Een dynamische werkplek trekt dynamische mensen aan. Dat maakt dat je bij ons veel verschillende collega’s krijgt; jong en oud, uiteenlopende achtergronden en culturen en een ieder met een schat aan persoonlijke ervaringen. Leer van je collega’s en deel je kennis. Want door samen te werken en van elkaar te leren, kunnen we onze klanten service van de bovenste plank bieden. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om elkaar beter te leren kennen tijdens het werk! Geniet en heb plezier. Verbreed je wereld!